Opis forum
1) wiek
24 lata
2) miejscowość w której mieszkasz.
Mieszkam aktualnie w Poznaniu ale pochodzę z Białej Podlaskiej
3) twoje inne hobby poza gra w MoHW.
Geologia, nowa technologia wojskowa, deskorolka
4) pod jakim nickiem mozna Cie znalezc w battlelogu?
susaPL
5) TDM, Kontrola Sektorow, Misja Bojowa, Punkt zapalny, Capture Flag. Ktore tryby lubisz grac a ktorych nie?
TDM kontrola sektorów punkt zapalny.
6) Ile mniej wiecej tygodniowo mozessz poswiecic na gre i w jakich godzinach dnia mozesz grac?
Ogólnie to praktycznie codziennie gram. W weekendy gorzej bo jestem w pracy. A tak to godziny popołudniowe i wieczornę.
7) Twoje doswiadczenia z innych gier. Interesuja nas tylko te w ktore grales multiplayer w klanach.
Nie bywałem w żadnych klanach. Bo traktowałem gry jako zabawę.
8) Czy planujesz grac w innym klanie poza RoH jednoczesnie?
Nie
9) Co możesz wnieść swoją osobą do klanu [RoH]?
Hmmm odrobinę humoru, rozrywkę no i co więcej to się okaże.
Ojciec Wszystkich Ojców
OK to teraz już oficjalnie. Dyskusja faktycznie była zażarta.
Nie znamy Ciebie jako człowieka ale to co napisałeś w podaniu jest obiecujące.
Co nam się nie podoba? Szukamy graczy którzy potrafią pomóc w grze a w tym przypadku są wątpliwości.
Są osoby od razu "born to kill". Ani Ty ani chyba większość z nas taka nie jest. To co teraz prezentujemy osiągneliśmy trenując.
W twoim przypadku jest "jedynie 30 godzin rozegranych". Druga sprawa to, że grasz sam na serwerach a to co innego niż w parze. Mniejsza motywacja, brak pomocy...
Każdemu rekrutowi proponowaliśmy okres testowania. Szczerze mówiąc w twoim przypadku zapowiadałby się długi okres tydzień/dwa tygodnie.
Jeżeli chcesz do nas dołączyć to zapraszamy na nasz serwer kiedy gra ktoś z trójki (i najlepiej od razu się przywitaj na czacie żebyśmy zauważyli):
[RoH] Wunderwaffee
[RoH] Lu_WolF
[RoH] t0rnad0o
Będziemy cię przenosić do naszych sekcji ogniowych. Nie będzie to raz/dwa razy bo byś grał zestresowany. Liczę, że wytrzymałbyś tydzień a nawet i dłużej aż zobaczymy, że grasz zespołowo a przede wszystkim pomagasz nam wygrywać.
Jeżeli nie boisz się takich testów to zapraszamy my mamy cierpliwość i możemy czekac nawet do 80 godzin rozegranych Jeżeli Ci sie nie chce to napewno są plutony/klany które przyjmują w minutę i masz ładny tag przed swoim nickiem. Ostatnio Ciebie przeżuciłem bo widziałeś jaki Armagedon robiliśmy na kontrolach sektorów
Ojciec Wszystkich Ojców
Podsumujmy tydzień.
Bywasz na naszym serwerze. Gdy tylko się da dodajemy cie do teamu lub sekcji.
Wyniki troszke poprawiles. Z 30 do 38 godzin grania... czyli 8 godzin na tydzien. Nie wiem czy sie wciagnales w ta gre bo 8 godzin to poniektorzy z nas w weekend potrafia zagrac.Jak pisalem wczesniej my jestesmy cierpliwi i czekamy dalej. Musisz jednak wiecej dac od siebie: czasu i koncentracji podczas gry zeby mozna bylo na tobie polegac. Jesli jestes zainteresowany zakasaj rekawy i do boju. Liczymy na wiecej.
Ojciec Wszystkich Ojców
4 godziny grania. Rozumiemy bo sami na piane idziemy w miasto no ale cisnij cisnij No i wiecej zabijaj niz gin
Postepy znowu sa ale liczymy na wiecej.
Ojciec Wszystkich Ojców
Wrzucamy drugi bieg w twoich testach. Napisz do mnie, tornado albo lu wolf o namiary na TS. Tylko bez mikrofonu mi sie nie pokazuj
Ojciec Wszystkich Ojców
Musimy w końcu zdecydować ostatecznie. Jak wchodzisz na serwer i ktoś z nas jest to wchodź na TS bo z tego co wiem to już dostałeś od nas namiary.